TOVERBOEK

TOVERBOEK

TOVERBOEK

MAGIE van de LACH
voor geluksvermeerdering
& een betere wereld

Een toverboek
voor de Nieuwe Mens.
(de oude is versleten, maar
hij wil het nog niet weten)

VI Magie van de Lach

VI magie van de lachPosted by Pierre Declerck Wed, April 19, 2017 12:24:09

Magie van de Lach

Of je ‘t nu wil of niet, we zijn allen magiërs!

Niet alleen met ons uiterlijk doen, maar ook met ons denken en voelen - en met onze verbeelding beïnvloeden we de zogenaamde materiële wereld, de omringende ‘werkelijkheid’. Onze gekende ‘werkelijkheid’ is deels de veruiterlijking van een innerlijke realiteit. De mensheid vormt een geheel en als deel bepaal jij dit mee. Fantastisch toch! Iedereen kan meewerken aan een betere wereld door met zichzelf te beginnen. Je maakt van jezelf een gelukkig mens en de wereld wordt een stuk(je) beter. Simpeler kan het niet. Gemakkelijk is wat anders.

Geen magie van rituelen, bezweringen, spiritisme…

Voor alle duidelijkheid: eerst iets over de soorten magie waar we het hier niet over hebben (en te mijden als de pest). Geen toverijen met uiterlijke rituelen. Geen magische krachten ‘beheersen’ door ondermeer sexuele onthouding. Het katholieke celibaat is trouwens een verre en kwalijke erfenis van voorchristelijke magische praktijken. Het beheersen van de oerkrachten van de onzichtbare fysieke werkelijkheid is voor bijzonder weinig mensen weggelegd. Voor alle anderen betekent het dood en een oog uit. Geen idee wat vliegen denken als ze vastplakken in een spinneweb. Maar dergelijke magiërs kan men vergelijken met vliegen die spartelen in een spinneweb en zich hierbij oppermachtig wanen: kijk toch eens hoe flink ik het hele net laat bewegen…

Dit boek gaat niet over mediums, dansende tafels, ouijaborden, automatisch schrijven, enz. Hier geen toestanden waarbij men de controle over zijn bewustzijn kwijtraakt, in trance gaat e.d. Zelfs al denk je hierbij dat je enkel ‘witte’ magie bedrijft, kan je beter dergelijke praktijken links laten liggen, wil je niet jezelf verliezen (of op zijn minst een stuk energie afgetapt worden).

De Magie van de Lach

Is ondermeer de kunst om - te proberen - onder alle omstandigheden jezelf vreugdevol te stemmen. In deze tijden van ontzettend belang, niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld. Al te veel mensen zijn - onbewust - magiërs van de angst. Ze staan er niet bij stil dat ze creëren wat ze vrezen. Waar je mee bezig bent trek je aan. De wereld zou een stuk beter af zijn als niet angst, maar vreugde in de harten van de mensen zou heersen.

Word Magiër van de Lach

en je wordt een geluksmagneet, voor jezelf en voor de hele wereld.

OY MO LEU TET