TOVERBOEK

TOVERBOEK

TOVERBOEK

MAGIE van de LACH
voor geluksvermeerdering
& een betere wereld

Een toverboek
voor de Nieuwe Mens.
(de oude is versleten, maar
hij wil het nog niet weten)

II waarschuwing

II waarschuwingPosted by Pierre Declerck Sat, April 01, 2017 00:35:52

Waarschuwing

Dit boek kan je leven veranderen, je geluk vermeerderen en de wereld verbeteren. Klinkt goed? Toch een waarschuwing: als je ‘t leest word je niet alleen verantwoordelijk voor jezelf, maar voor de hele wereld. Meer zelfs, voor het hele universum. Als je niet van plan bent een vrolijk gestemde tovenaar te worden, gooi je dit boek beter weg. Of je doet het cadeau aan iemand die in is voor de ‘Magie van de Lach’ en de Innerlijke Alchemie van het Geluk. Veel toverplezier!

De wereld verbeteren zeg je…

Gaat het de goede kant op of lopen we blindelings onze ondergang tegemoet. Misschien is ‘nu’ wel het grote ‘kantelmoment’ voor onze planeet. We zitten allemaal op de wip van het lot. Aan de ene kant van de plank regeert het goede: liefde, vreugde, geluk, vriendschap, de kunst van het geven… aan de andere kant heerst het kwade: angst, haat, nijd, ongeluk, de graaihaaipest en ander fraais. En jij? Jij staat wijdbeens in het midden van deze wipplank en bepaalt, door je innerlijk en uiterlijk handelen, aan welke kant de balans uiteindelijk zal doorslaan. De goede toch?!

Vergeet de opkomende gedachte dat jij het verschil niet kunt maken. In de geest is ieder mens verantwoordelijk voor het geluk van alle anderen. De wereldbevolking is een verzameling individuen. Ieder individu dat er in slaagt om in alle omstandigheden zijn geluksgevoel te handhaven, wordt meester van zijn lot en draagt zijn vreugdesteen bij tot het levende bouwwerk der mensheid.

Opmerking

Je kan geloven in het Grote Niets of de voorkeur geven aan het Grote Al. Misschien zweer je wel bij de platheid van de aarde en ben je van mening dat de sterren lantaarntjes zijn van speelse luchtgeesten. Wat je ook denkt, het verandert niets aan het simpele feit dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn eigen doen & laten. Misschien zal het je aanvankelijk verwonderen? Om je leven te veranderen, jouw geluk te vermeerderen en de wereld te verbeteren is het juiste innerlijke ‘handelen’ meestal doeltreffender dan ‘grote’ uiterlijke woorden en daden. En of je het wil of niet: als deel beïnvloed je het geheel. Het is opletten geblazen: al wat je voelt, verbeeldt, denkt, doet… en laat heeft zijn gevolgen. Voor jou… en de hele wereld.